Frilans

Jag frilansar med lösningar för marknadsföring, Internet och utbildning.

Vi arbetar tillsammans och skalar av tills vi hittar kärnan. Vi fokuserar på att förenkla, hitta och stärka system eller tjänster och filtrera bort det kortsiktiga bruset som kan växa från teknikstress. Bra IT byggs från verksamheten och inte tekniska funktioner.

Olas frilansben

Jag tror att företag utvecklas bäst genom långsiktigt arbete och kontinuerliga förbättringar. Enkla och tydliga budskap och metoder genom robusta IT-lösningar. Sunt förnuft helt enkelt.

Jag fokuserar på följande:

 • Helhetslösningar inom webb
  Jag bygger tex hemsidor, e-handelssidor eller hjälper er att byta ut äldre IT-system.
 • Utbildning och föreläsning
  Inspirationsföreläsningar och workshops – helst i kombination. I grupp, enskilt eller via någon av de kurser jag håller på Art College.
 • Marknadsföring och varumärkeskommunikation
  Hur kommunicerar man på Internet för att nå ut med sitt varumärke?
 • Projektledning
  Praktiskt arbete där jag tex kan ta rollen som produktägare eller att hålla i och följa upp planeringsmöte. Jag gillar scrum och andra agila metoder.
 • Foto
  Event, personal och varumärkesbyggande bilder.

Min IT-bakgrund sträcker sig från ca 1995 när jag började bygga hemsidor. Då med snurrande brevlådor mot svart bakgrund och blinkande texter. Jag visste inte så mycket men nyfikenheten ledde mig vidare till IT-studier, programmering och de senaste åren frilansverksamhet.

Skriv till mig så kan vi göra nått ihop. Eller läs vidare under Portfolio.